TOIMITUSTAVAT

Ehdot tiivistettynä:

Verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Jos verkkokaupassa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Yksittäisen tuotteen hinta voi olla eri verkkokaupasssa ja myymälässä.

Maksutapana kuluttaja-asiakkailla ennakkomaksu (kaikki suomalaiset pankit ja luottokortit, maksupalveluntarjoaja Checkout.

Toimitus tapahtuu postitse.

Tilaukset voi myös noutaa postikuluitta myymälästä. Tilauksia pidetään varattuna kaksi viikkoa, jonka jälkeen lunastamattomat tilaukset katsotaan peruutetuiksi. Jos et pysty noutamaan tilaustasi kahdessa viikossa, mainitse asiasta tilauksen yhteydessä.

Tuotetilauksilla on 14 vrk:n peruutusoikeus. Jos ei ole kyse valmistusviallisesta tai kuljetuksessa vahingoittuneesta tuotteesta, on palautettavien tavaroiden oltava käyttämättömiä / myyntikelpoisessa kunnossa.

Emme luovuta tilaajan yhteystietoja ulkopuolisille.

TOIMITUSTAVAT

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1-3 työpäivää automaattisen tilausvahvistuksen lähettämisestä. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksu pankkipainikkeilla

Paytrailin maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. 

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com